Mulți clujeni fac facultatea la București, că în Cluj le cer părinții chirii enorme

Tot mai mulți studenți clujeni fac cerere să fie transferați la București. Deși fac facultatea în oraș și stau acasă, studenții clujeni sunt nevoiți să le achite propriilor părinți chirii exorbitante, cum numai la Cluj se pot vedea. Părinții lor sunt sinceri și motivează acest lucru prin lăcomie, sau jenă față de vecini, care încasează sume frumoase din chirii și nu vor să fie mai prejos, că de, sunt clujeni.

Chiar și cu cheltuielile pe mâncare și întreținere, clujenii spun că ies mult mai ieftin la București și le rămân și bani să vină uneori acasă cu avionul.

Alți studenți spun că nu le mai convin nici condițiile. Părinții le-au mai băgat alți 3 studenți în cameră și le-au montat paturi suprapuse. Este cazul lui Flavius Rusu, clujean care și-a văzut camera invadată de 2 fete din Bistrița la medicină veterinară și un zambian la medicină normală. Flavius spune că e foarte greu, mai ales cu baia, în condițiile în care de vreo 3 ori pe săptămână în bucătărie au și un AirBnb, cu o canapea extensibilă.

Chiar și așa, părinții îi cer lui Flavius 500 euro lunar, care se plătesc la 28 de zile, deci de 13 ori pe an, și i-au cerut și 250 euro garanție, în caz că sparge iar chiuveta când se masturbează, ceea ce Flavius recunoaște că s-a întâmplat, mai ales după ce au venit colegele la medicină veterinară, dar nu atât de des de când a venit și zambianul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
6 octombrie 2020 08:25
Citește mai mult despre: București chirie cluj facultate student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult