Mulţi corporatişti îşi mint soţiile că sunt la bere cu colegii ca să stea peste program la muncă

Un studiu a relevat că cea mai des întâlnită scuză a corporatiştilor care stau peste program la muncă este că se află, de fapt, la bere cu colegii de birou. “De când am venit cu scuza asta, pot să stau peste program ore întregi fără ca soţia să afle”, se laudă un corporatist din Pipera.

“E o scuză care funcţionează de fiecare dată”, a continuat corporatistul. “Secretul este să îmi las sacoul pe holul unde se fumează, ca să aibă miros de fum când ajung acasă. De fumat nu pot să mă apuc, că aş pierde timp preţios de muncă. Uneori simulez în baie că vomit de la alcool, ca să fiu mai credibil. Soţia nu bănuieşte absolut nimic, ea chiar crede că am băut ca porcu’ cu colegii.”

Corporatiştii au început inclusiv să lucreze în echipă când unul dintre ei este sunat de soţie în timp ce stă peste program. “În timp ce eu vorbesc cu ea, un coleg pune repede muzică de pahar la boxe şi sunete de sticle care se ciocnesc de pe telefon, în timp ce un altul mă înjură şi îmi zice să nu mă mai uit la decolteul chelneriţei. Mai e încă un coleg care râgâie, însă nu-i iese chiar de fiecare dată.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 ianuarie 2013 18:01

Alte articole

Vezi mai mult