Mulți corporatiști se întorc la școală, că acolo găsesc droguri mai ușor decât la corporație

Școlile din București și din multe orașe din țară au devenit supra aglomerate după ce un număr foarte mare de adulți au decis să revină pe băncile lor. Majoritatea sunt oameni care lucrează în corporații care pretind că fac acest gest pentru a se profesionaliza mai mult.

„Nu prea cred că au venit la școală pentru a învăța ceva, un adult știe că școala nu este pentru așa ceva. Ea este, practic, o pușcărie pentru copii în care experimentăm pe ei. De exemplu anul acesta experimentăm semestrele cu multiple vacanțe și religia opțională la Bac”, explică inspectorul școlar Decebal Popescu.

Cel mai probabil corporatiștii se întorc la școală pentru a face rost de droguri, mai ales că sunt și mult mai ușor de obținut decât în corporații. „La o școală poți să fumezi o marijuana sau să-ți bagi ceva în venă fără probleme, că dacă te prinde cineva primești maxim o notă scăzută la purtare. Și asta doar dacă profesorului îi pasă. La birou e mai nasol, că riști să fii dat afară, ceea ce în școlile din România nu s-a mai întâmplat de pe vremea lui Iliescu”, spune un drogat.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

27 martie 2023 08:56
Citește mai mult despre: corporatisti droguri scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult