Referendumul din 7 Octombrie produce deja efecte. S-a constatat un declin major al emigraţiei în România, pentru că românii care aveau de gând să plece din această ţară blestemată, nu vor să fie percepuţi drept homosexuali sătui de abuzurile PSD, aşa că vor emigra mai spre iarnă.aeroport_gol.jpg

Mulţi români susţin chiar că vor merge la referendum şi vor vota, ca să aibă pe buletin abţibildul cu “Votat”: “După referendum riscăm să fim opriţi pe stradă şi bătuţi dacă nu avem abţibildul”, declară un român care preferă să rămână anonim, ca să nu fie bătut.

Pentru că cei mulţi români care emigrează sunt mult mai inteligenţi decât media naţională şi au mult mai mulţi bani decât cei care vor vota la referendum, aceştia vor mima că pleacă într-o vacanţă la schi sau într-o ţară exotică.

"Eu mi-am luat bilete dus-întors pentru 15 Octombrie-25 Octombrie, dar am luat la derută, că nu am de gând să mă întorc în ţara asta de oameni ai cavernelor", declară un viitor emigrant.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Monday, 01.10.2018 16:54 Social

National Cinematografic