Mulți români s-au dus la 3 dimineața la muncă, ca să spună ei primii ”Ai văzut c-a înviat Jon Snow?”

Zilele acestea, un singur lucru este mai important decât învierea lui Jon Snow: să fii tu cel care își întreabă primul colegii ”Și, ai văzut că a înviat Jon Snow?”. Asta i-a făcut pe mulți români să se prezinte la muncă și de la ora 3 dimineața, într-o tentativă disperată de a se asigura că nimeni nu ajunge înaintea lor la muncă.

Odată ajunși primii la muncă, românii s-au postat în cele mai strategice zone. Majoritatea au ales să se așeze la intrare, unii dintre ei chiar deghizați în portar al clădirii, ca să nu fie recunoscuți de colegi și a-i putea lua astfel prin surprindere. A fost popular și locul de fumat, în timp ce alții au ales să se ascundă după automatul de cafea sau dozatorul de apă. Toți, cu un singur gând: să deschidă ei primii subiectul reînvierii lui Jon Snow.

Cel mai creativ a fost însă un corporatist din Pipera, care nu doar că s-a prezentat cu noaptea-n cap la birou, dar a și pus un baner imens pe clădirea în care lucrează, cu mesajul ”Ați văzut că a înviat Jon Snow?” și cu semnătura lui alăturată. Mai mult, a trimis pe mailurile tuturor colegilor mai multe documente powerpoint cu denumiri corporatiste, dar care conțin doar imagini cu Jon Snow în momentul reînvierii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 mai 2016 07:05
Citește mai mult despre: Game of Thrones

Alte articole

Vezi mai mult