Mulţumim, Roger Waters! Românii au venit de la The Wall şi au început să spargă pereţi prin casă!

Stupoare şi deznădejde pentru zeci de mii de români, după ce participanţii la concertul The Wall s-au întors acasă noaptea târziu şi au început să dărâme pereţi cu diverse obiecte contondente.

„Tocmai adormisem, pentru că plecaseră scandalagiii ăştia la concert. Toată săptămâna au ascultat albumul The Wall la maxim, m-au distrus cu boxele. Credeam că scap. Pe la 12 am început să aud bormaşinile şi baroasele. Se apucaseră să unească livingul cu bucătăria”, se plânge Mioara Papuc, locatara unui bloc din Capitală.

Românii se plâng că haosul modificărilor prin casă abia se mai domolise, dar Roger Waters a distrus totul cu concertul lui nenorocit.

„A fost primul baros pe care l-am auzit după vreo 3 luni. Chiar după concert, am auzit liftul, au venit cei de deasupra mea, care s-au apucat să spargă în bucătărie, să facă o arcadă. Azi-dimineaţă am înţeles de la colegi că şi la ei în bloc e la fel”, declară Decebal Popescu, cetăţean din Berceni.

Românii distruşi de noul val de zgomot susţin că legătura între concertul The Wall şi spargerea pereţilor e clară.

„Dacă vine Peter Gabriel şi cântă Sledgehammer cred că se apucă să spargă şi drumurile”, încheie profetic Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 august 2013 06:08

Alte articole

Vezi mai mult