Mulţumită noilor turnicheţi de la metrou, un caracalean a băgat cartela cum trebuie din prima

Nu toţi călătorii sunt exasperaţi că trebuie să bage cartela pe dos în noile aparate de taxat de la metrou! Ştefan P. Marin, un tânăr de 29 de ani originar din Caracal, e de-a dreptul încântat că Metrorex a ales, în sfârşit, soluţia logică, şi că a reuşit să intre din prima, băgând cartela cum trebuie – în sens invers faţă de cel indicat de săgeată.


“Normal că o bag cu săgeata spre mine, că doar eu vreau să trec, nu aparatul! Cine vrea să treacă? Eu! Nu aparatul! Bucureştenilor le-a luat zeci de ani, noi când o să avem metrou la Caracal o să montăm turnicheţii ca lumea de la bun început”, jubilează Marin, care a fost deja numit cetăţean de onoare al oraşului din Oltenia după ce şi-a prezentat metoda în faţa Sfatului bătrânilor.

Există, însă, martori oculari care susţin că Marin n-ar fi ajuns la metrou chiar din prima încercare pentru că s-ar fi chinuit timp de jumătate de oră să intre pe la ieşire. “Eeei, asta nu se pune”, a comentat tânărul, ronţăind cu nonşalanţă capătul corect al unui praz.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
13 iunie 2017 16:06
Citește mai mult despre: caracal cartela metrou turnicheti

Alte articole

Vezi mai mult