Muncitorii vietnamezi din România sparg seminţe cu beţişoarele!

Lecţie de civilizaţie dată de muncitorii vietnamezi aduşi în ţara noastră. Pe şantier aceştia sparg seminţe cu beţişoarele, cu o mişcare foarte elegantă, care trădează rafinamentul asiatic. De asemenea, vietnamezii nu beau bere direct din pet, ca doreii români, ci o sorb încet dintr-un bol de ceramică chinezească, de care nu se despart niciodată.

Vietnamezii au o dexteritate incredibilă cu beţişoarele. Ei nu scuipă cojile pe jos, ci le prind în aer cu beţele, cum prindea domnul Miyagi muştele, şi le pun frumos la gunoi.

Românii chiar au început să înveţe de la vietnamezi. “Un coleg a fost cu noi la prânz să ne luăm mici şi a început să mănânce micii cu două scobitori, dar nu le înfigea, le ţinea ca pe beţişoare”, spune un muncitor român.

Avantajele muncitorilor vietnamezi sunt nu se opresc aici. Pentru că ştiu kung-fu, ei nu folosesc atât de mult bormaşina, ca românii, ci dărâmă un perete dintr-un pumn bine plasat. Acest lucru îi avantajează inclusiv la negocierea salariilor: “De obicei le dăm cât cer, pentru că ne e frică. Pe unul îl cheamă Bruce Lee Hmong. Firesc, l-am numit şef de echipă. Să nu uităm că vietnamezii sunt singurul popor care a învins în război Statele Unite. ”, spune un patron.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 octombrie 2018 12:06
Citește mai mult despre: beţigaşe muncitori seminte vietnam

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult