Muştar Tecuci lansează borcanul de muştar de 2,5 litri la preţ de 2 litri

Gata cu spaima că vei rămâne fără muștar când mai sunt doar câțiva mici în castron! Celebra fabrică de muștar de la Tecuci a lansat un nou model de borcan de muștar care îți va ajunge să mănânci până te saturi. Vestea și mai bună este că muștarul de 2,5 litri este la același preț cu cel 2 litri.

Consumatorii s-au declarat deja entuziasmați de idee. „Am ieșit și eu cu nevasta, ăsta micu, cumnatul și nepoții la un grătar. Facem și noi să ciugulim ceva, 150 de mici. Acum, cu noul borcan de 2,5 litri nu mai îmi e frică să bag micu în muștar până la cot, pot să le fac baie în muștar!”, a declarat Ilie Costin, un fin cosumator de mici aflat în aceste zile la grătar în apropierea Ploieștiului.

Pentru a încuraja și mai mult vânzările, fabrica de muștar din Tecuci a pregătit și o serie de surprize. „La fiecare 10 borcane de muștar am pus o surpriză în ele. Dacă ai noroc și ești în vână, poți să găsești, la fundul borcanului, încă o caserolă de muștar, bonus, să nu rămâi niciodată cu micul gol”, a declarat un reprezentant al firmei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 mai 2016 13:05
Citește mai mult despre: mici mustar Tecuci

Alte articole

Vezi mai mult