Mutilați pe viață! Veganii au lăsat fără nasuri mii de oameni de zăpadă

Deși Crăciunul ar trebui să fie o perioadă frumoasă, veganii au reușit cumva să-l strice. Orbiți de foame sau doar nebuni de legat, aceștia au lăsat fără nasuri mii de oameni de zăpadă din toată țara, după ce au furat morcovii ca să îi mănânce.

„Făcusem aseară cel mai frumos om de zăpadă din cartier: avea doi metri, iar pentru nas am folosit un morcov imens, m-a și certat soția, că voia să-l folosească în salata boeuf. Dimineață, când am ieșit să îl admir și să mă pozez lângă el pentru poza de profil de Facebook, am rămas pur și simplu șocat: omul de zăpadă avea fața complet mutilată, nasul fiindu-i smuls fără milă. Ce fel de om fără suflet ar face așa ceva, mai ales în preajma sărbătorilor?”, se întreabă Victor R, din București.

Acesta ar trebui să se considere norocos. În alte zone ale țării, oamenii de zăpdă au dispărut cu totul. „Un morcov e sănătos, dar degeaba îl mănânci dacă nu bei și doi litri de apă pe zi, cum e recomandat. Iar, în medie, un om de zăpadă topit face cam cât doi litri de apă”, spune veganul Serge Aionesei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
29 decembrie 2016 11:12

Alte articole

Vezi mai mult