N-a mai rămas cu nimic! Câştigătorul la Loto şi-a plătit o parte din restanţele la întreţinere!

Gălăţeanul norocos care a câştigat marele premiu la Loto 6 din 49 e din nou sărac, după ce şi-a plătit o parte din datoriile la întreţinere. Administratorul blocului e extrem de bucuros că omul şi-a mai achitat din facturi şi susţine că acum au dispărut incertitudinile privind livrarea de energie termică la iarnă.

„Ne apropiem încet-încet de obiectivul nostru, adică zero restanţe. Vecinul nostru, care adunase ceva datorii cam de multişor, ne-a surprins plăcut, achitând cu banii câştigaţi o mare parte din restanţe. În prezent mai are 2 milioane de euro restanţe aferente în principal dobânzilor şi întreţinerii pe aprilie şi mai, că pe iunie încă n-am afişat-o”, susţine Robert Acrişor, administratorul blocului.

Gălăţeanul, al cărui nume nu poate fi dezvăluit din raţiuni de securitate, declară că va juca în continuare la Loto şi speră ca norocul său să nu se fi oprit aici.

„Dacă mai câştig de 2-3 ori, e posibil să scap de restanţe şi să umblu şi eu cu capul sus pe scara blocului”, a declarat gălăţeanul, fost milionar în Euro.

Scris de Ionut
19 iulie 2013 09:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult