NASA a angajat un geniu: un bărbat care ţine minte data propriei nunţi şi ziua de naştere a soacrei

Lovitură de imagine dată de NASA! Agenţia spaţială americană a reuşit să-l angajeze pe bărbatul pe care s-au bătut toţi angajatorii planetei, pe cel văzut de mulţi drept cel mai mare geniu de la Einstein încoace. Este vorba de un bărbat care a uimit lumea ştiinţifică, după ce a demonstrat că ţine mintea nu doar data propriei nunţi, ci şi ziua de naştere a soacrei.

„Noul nostru angajat este absolut fenomenal”, l-au lăudat cei de la NASA. „Are nevoie de 3 minute ca să-şi amintească data nunţii şi de doar 14 minute ca să răspundă la întrebarea «Pe ce dată este născută soacra ta?». În sfârşit avem alături de noi mintea care să se ocupe de cele mai complexe calcule pe care le implică activitatea de la NASA.”

Deşi bărbatul îşi merită cu prisosinţă un loc în Cartea Recordurilor, acest lucru nu s-a întâmplat. „Ar fi incorect să facem o astfel de categorie. Doar un geniu poate ţine minte astfel de informaţii, ar fi incorect faţă de oamenii normali să introducem un astfel de record. Recordurile sunt făcute ca să fie doborâte, or ceea ce poate face el nu va mai face nimeni, niciodată”, au explicat cei de la Guinness Book.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 martie 2013 14:03

Alte articole

Vezi mai mult