NASA a descoperit că extratereştrii răpesc oameni doar pentru răscumpărare

Conform unui comunicat de presă emis de NASA, extratereştrii nu răpesc oameni pentru experimente ştiinţifice sadice, aşa cum credeam noi, ci o fac numai pentru bani. NASA a lansat această teorie după ce a descoperit că există o puternică legătură între oamenii răpiţi de extratereştri şi oamenii care au fost doar contactaţi de extratereştri, în sensul că primii sunt rudele celor din urmă. Cei contactaţi de extratereştri erau abordaţi de obicei prin telefon sau e-mail cu textul: „Bună ziua. Vă contactez în legătură cu răpirea fratelui dumneavoastră. Cât ne daţi ca să-i dăm drumul?”

De obicei extratereştrii provin de pe planete foarte sărace. Strategia lor e să nu răpească oameni bogaţi, pentru că asta ar atrage imediat atenţia presei. Astfel, în loc să răpească un om cu mulţi bani ei preferă să răpească zece oameni cu venituri medii. Banii sunt apoi folosiţi pentru a finanţa războiul civil de pe planeta lor.

Specialiştii de la NASA cred că aceste răpiri au început în anii 60, atunci când astronauţii pământeni au devenit cunoscuţi în tot Cosmosul. „După cum ştiţi, la nunţile de astronauţi există obiceiul de a fura mireasa. Extratereştrii au văzut aici o oportunitate de a face bani, aşa că au început și ei să răpească astronauţi, pe care îi eliberau apoi contra cost. Poate vă amintiţi expresia Houston, avem o problemă. Ei, acela este momentul când l-au furat pe Buzz Aldrin.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 iunie 2012 13:06

Alte articole

Vezi mai mult