NASA a descoperit o gaură neagră pe DN1

Descoperire de senzaţie a astronomilor americani de la NASA! Aceştia au identificat o gaură neagră chiar pe teritoriul ţării noastre, mai precis pe Drumul Naţional 1, între Ploieşti şi Braşov. Acest obiect astronomic exercită o atracţie atât de puternică încât nimic din ceea ce ajunge în apropierea sa nu mai poate scăpa. Gaura neagră nu e însă permanentă, ea deschizându-se în fiecare vineri pe la 4-5 şi dispărând duminică seara.

“Nu ne-a venit să ne credem ochilor că am găsit o gaură neagră”, spune şeful colectivului de la NASA care a făcut descoperirea, “aşa că am testat trimiţând vineri după-amiază un coleg cu maşina în această zonă. Deşi era o maşină foarte rapidă, nu a mai putut scăpa de acolo; două zile mai târziu ne-a sunat să ne comunice că în continuare e prins pe DN1 pe la Comarnic, să-şi ia adio de la noi şi să-i transmită soţiei sale să-şi refacă viaţa.”

Astronomii americani cred că în gaura neagră timpul trece cu o cu totul altă viteză. “Odată ce ai intrat în această zonă a DN1”, afirmă ei, “rămâi aici şi îmbătrâneşti, în vreme ce în jurul tău oamenii îşi trăiescc vieţile într-un ritm normal. Ca dovadă, cei care o iau pe DN1A, deşi e un drum mai lung şi mai prost, ajung repede şi fără probleme la destinaţie, în vreme ce pe DN1 sunt pur şi simplu înghiţiţi fără scăpare de gaura neagră.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
2 septembrie 2012 15:09

Alte articole

Vezi mai mult