NASA caută oameni care cred în viaţa de după Marte

NASA a anunţat că vrea să trimită pe Marte astronauţi pe care să-i lase definitiv acolo. Agenţia americană ar urma să-şi aprovizioneze periodic angajaţii de pe Marte, dar mai mult nu poate să facă pentru ei, întrucât costurile unei călătorii dus-întors sunt prea mari. De unde apare şi problema: Cum face NASA rost de voluntari? Ce om ar vrea să nu se mai întoarcă acasă (în afară, eventual, de unii indivizi însuraţi)?

Cine ar fi tentat să rămână definitiv pe Marte? Şi pun întrebarea extrem de serios, deci Smiley şi Cheloo ies din discuţie, la modul că nici măcar n-o să fac gluma asta. Iată câteva soluţii pentru NASA:

1.Ţiganii. Pentru ţigani, asta nu-i o problemă. Nu după mult timp, or să fie repatriaţi pe banii marţienilor, iar noi o să facem scandal că de ce ni-i trimit înapoi. Tentaţi de leafa pe care-o primesc de la NASA, ţiganii promit să se întoarcă pe Marte în maxim trei săptămâni.

2.Minerii chilieni. Ei rezistă oriunde, indiferent cât de izolaţi sunt de restul lumii, trebuie doar să-i aprovizionezi periodic. Pentru NASA, cel mai mare pericol e ca după 69 de zile să-i salveze cineva şi să-i aducă din nou pe Pământ, deşi la început părea imposibil.

3.Intelectualii lui Băsescu. Le spui că e vorba de un post de ambasador pe Marte. Cine ar putea refuza aşa ceva?

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 noiembrie 2010 12:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult