Nava amiral a rușilor, scufundată de un submarin condus de Dani Mocanu

S-a făcut lumină în cazul navei Moskva, grav avariată după un misterios incident în Marea Neagră. Deși ucrainenii declarau că ei ar fi atacat nava cu rachete, martorii spun că în realitate crucișătorul rusesc ar fi fost acroșat de un submarin condus de Dani Mocanu, din care răsunau manele.

Dani Mocanu spune că filma un videoclip și de fapt ar fi vrut să evite un delfin care a țâșnit în fața submarinului ca să-l aplaude pe manelist. Din păcate Dani Mocanu n-a mai avut cum să redreseze submarinul, în ciuda urletelor disperate ale marinarilor ruși: ”Malu`, băăăă! Băăăă! Scoală, băăă! Malu`!”, susțin martorii.

Nava Moskva ar fi încercat să contraatace cu rachete, dar Dani Mocanu le-a doborât cu toporul. Imediat după impact, crucișătorul rusesc a început să ia apă și să se încline, iar Dani Mocanu a remarcat că e normal să se încline, din moment ce toată lumea se înclină în fața valorii lui.

Polițiștii care investighează incidentul spun că Dani Mocanu nici nu are permis de submarine de peste 3,5 tone, ambarcațiunea lui nu avea nici RCA și nici ITP la zi. Dani Mocanu a fost amendat cu 725 lei pentru tulburarea apelor publice.

Scris de Ionut
14 aprilie 2022 12:06
Citește mai mult despre: crucișător dani mocanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult