Ne-a mâncat în cur să boicotăm referendumul? Bravo, Apocalipsa a venit: euro e iar 4,666 lei

Păcatul comis de români împotriva familiei tradiționale medievale, prin invalidarea referendumului, a declanșat urgia. Deși semne erau de mai multă vreme, se pare că absenteismul de la vot a accelerat venirea Apocalipsei. Conform prorocirilor, aceasta va începe în București, răspândindu-se apoi prin Ciulnița, Tecuci, Pucheni sau Tărtășești către toată țara.

Startul Apocalipsei va fi dat chiar în Dealul Mitropoliei, via sediul B.N.R., Antihrist lovind strategic, în însăși esența B.O.R. – moneda euro. Spre îngrijorarea preoților economi, de zile întregi cotația euro stagnează în jurul satanicei cifre de 4,666 lei. Sfințiile lor se tem că această valoare spurcă veniturile și așa modeste, de doar câteva sute de milioane de euro anual, ale Bisericii, blocându-i, practic, operațiunile financiare și cauzând pierderi imense. Asta pentru că deocamdată enoriașii evită să cotizeze în cantitățile estimate, de teamă să nu-l mânie pe Dumnezeu, așa că mai așteaptă pân-o trece cursul; în același timp, Biserica evită să adune vreun euro în aceste zile, de teamă ca scriptele să nu se viruseze, provocând un adevărat dezastru în conturile corporației.

Unii analiști în sutană văd semne chiar și mai rele pentru viitor. Ei spun că, citit de la dreapta la stânga, cursul euro relevă cazanele cu smoală ale unei iminente cotații de mult peste 6 lei pentru un euro. Singurul rămas calm, lucid și calculat în fața acestor spaime e, ca de obicei, Patriarhul Daniel. Călit în numeroase confruntări cu hoardele de euro dezlănțuite, pe care le-a supus de fiecare dată, Patriarhul îndeamnă populația și autoritățile să nu întrerupă cash flow-ul către B.O.R. din cauza unor asemenea superstiții. „Antihrist e un sărac rupt în cur, la cât am în vistierie nu mă face ăsta pe mine nici în 666 de mii de ani!”, tună jovial Daniel, Mântuitorul de conturi curente.

Scris de Harald
19 octombrie 2018 13:10
Citește mai mult despre: curs valutar referendum

Alte articole

Vezi mai mult