Ne-am mișcat rapid. În Piața Obor se vând deja pașapoarte de vaccinare!

România a demonstrat din nou că e capabilă să facă față cu brio provocărilor pandemiei Covid. Pașaportul de vaccinare, care în alte state europene e abia în faza de proiect, la noi deja e implementat pe scară largă, atât pe Olx, cât și la Piața Obor, unde poate fi cumpărat pentru un preț absolut decent.

”Pașaportul Covid românesc e mult mai bun, pentru că nici nu trebuie să stai după rezultatele testelor PCR sau după vaccin. Îți treci singur în aplicație exact ce dorești să apară. Datele tale personale sunt în deplină siguranță, pentru că ți le treci direct cu pixul și poți capsa o poză care te avantajează”, spune Giani, care vinde pașapoarte de vaccinare în Obor.

Comercianții de pașapoarte Covid din Obor spun că nu trebuie crezute minciunile Uniunii Europene, cum că pașaportul Covid e gratuit: ”Când e gratuit e treabă de mântuială. Ale noastre sunt pe bani și cât dai, atât face. Recomandarea noastră este ca la graniță să băgați și 50 de euro în pașaportul Codvid înainte să-l dați, că să știți că ajută foarte mult”, a mai spus Giani.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
18 martie 2021 12:37
Citește mai mult despre: covid Obor pașaport vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult