Ne luăm banii de rachete înapoi! Patriarhul i-a vândut lui Trump o rugăciune anti-uragan cu 4 miliarde de dolari

„Ai auzit vreodată de uragan în România? Nu! Vezi cât de eficientă este rugăciunea?”. Acestea au fost cuvintele cu care Patriarhul Daniel, CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, l-a convins pe președintele SUA, Donald Trump să dea 4 miliarde de dolari pentru o rugăciune românească anti-uragane.

Cele 4 miliarde de dolari reprezintă suma pentru rugăciunea simplă, Patriarhul Daniel făcând o ofertă complexă, care cuprinde și multe servicii opționale. Astfel, dacă vrea ca slujba să fie oficiată de un sobor de preoți români de aur, mai costă o jumătate de miliard, dacă dorește o procesiune cu icoana Sfântului Ilie prin Florida, încă un miliard.

„Noi oferim un produs premium, nu o rugăciune oarecare. I-ați văzut pe păgâni cum se îmbracă, parcă sunt de la ajutoare? Ce încredere să ai într-o magie vodoo sau într-o soluție științifică atunci când îi vezi pe ăia că n-au găsit o soluție rezonabilă măcar pentru o cămașă de aur și niște pantofi mai de Doamne-Ajută”, a declarat patriarhul. Acesta spune că s-a împrietenit cu Trump de mulți ani, amândoi fiind atrași de o pasiune comună, mobila aurită. Daniel spune că Trump este, încă, „un amator. Mai are de învățat dacă vrea să arate opulență populației”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 septembrie 2017 19:09

Alte articole

Vezi mai mult