Ne luăm banii de rachete înapoi! Patriarhul i-a vândut lui Trump o rugăciune anti-uragan cu 4 miliarde de dolari

„Ai auzit vreodată de uragan în România? Nu! Vezi cât de eficientă este rugăciunea?”. Acestea au fost cuvintele cu care Patriarhul Daniel, CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, l-a convins pe președintele SUA, Donald Trump să dea 4 miliarde de dolari pentru o rugăciune românească anti-uragane.

Cele 4 miliarde de dolari reprezintă suma pentru rugăciunea simplă, Patriarhul Daniel făcând o ofertă complexă, care cuprinde și multe servicii opționale. Astfel, dacă vrea ca slujba să fie oficiată de un sobor de preoți români de aur, mai costă o jumătate de miliard, dacă dorește o procesiune cu icoana Sfântului Ilie prin Florida, încă un miliard. 

„Noi oferim un produs premium, nu o rugăciune oarecare. I-ați văzut pe păgâni cum se îmbracă, parcă sunt de la ajutoare? Ce încredere să ai într-o magie vodoo sau într-o soluție științifică atunci când îi vezi pe ăia că n-au găsit o soluție rezonabilă măcar pentru o cămașă de aur și niște pantofi mai de Doamne-Ajută”, a declarat patriarhul. Acesta spune că s-a împrietenit cu Trump de mulți ani, amândoi fiind atrași de o pasiune comună, mobila aurită. Daniel spune că Trump este, încă, „un amator. Mai are de învățat dacă vrea să arate opulență populației”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

11 septembrie 2017 19:21
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel rachete trump

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult