Ne pare rău, Somalia! ONU a aprobat un ajutor alimentar de 50 de miliarde de euro pentru Arşinel

Gest sfidător al Organizaţiei Naţiunilor Unite! Deşi Coreea de Nord, Somalia, Sudanul, Sudanul de Sud şi zeci de alte naţiuni aflate în colaps economic se află de ani buni pe lista de aşteptare, o comisie de specialitate a ONU a aprobat în această dimineaţă un ajutor alimentar în valoare de peste 50 de miliarde de euro destinat cunoscutului comic Alexandru Arşinel.

Potrivit reprezentanţilor ONU, actorul s-ar fi plâns în seara anterioară că îi este un pic foame. “În urma acestui apel disperat am stabilit că livrarea celor peste 20.000 de camioane de orez, ulei, zahăr şi alte alimente de bază la adresa lui Arşinel constituie o urgenţă veritabilă. Gândiţi-vă la contribuţia nepreţuită a domniei sale la cultura mondială! Voiaţi să sufere de foame, să facă vreo gastrită acest monstru sacru al teatrului de revistă?”

“Cu siguranţă vor înţelege asta şi locuitorii Africii, mai ales că sunt obişnuiţi cu foametea. Măcar se vor putea bucura în continuare de scenetele nemuritoare ale îndrăgitului actor, ceea ce sperăm să aprecieze”, a adăugat secretarul general adjunct al ONU, Franz Hodensack. “S-ar putea chiar să le trimitem şi lor, în acest sens, un televizor Grigorescu pe lămpi, să aibă de Revelion.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
24 septembrie 2013 12:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult