România este din ce în ce mai puțin atrăgătoare pentru investitorii străini. Ultima lovitură primită de țara noastră ne-a fost dată de Maica Domnului, ai cărei reprezentanți au anunțat că aceasta își va muta Grădina în Bulgaria, unde ar avea condiții mult mai bune decât în România.

romania-gradina-maicii-domnului33.jpg ”Românii și-au bătut joc de Grădina Maicii Domnului”, acuză reprezentanții Maicii Domnului. ”Au sufocat-o cu peturi și alte gunoaie, mulți și-au făcut nevoile acolo, au furat piticii de grădină ai Maicii Domnului, au rupt florile, iar toamna treceau ciobani cu oile și distrugeau totul. Grădina Maicii Domnului a fost efectiv călcată în picioare de români.”

Maica Domnului spune că a auzit numai lucruri bune despre bulgari, care ar fi niște grădinari excepționali. ”Românii să știe și că Bulgaria n-a fost prima mea opțiune”, a transmis Maica Domnului. ”Inițial am vrut să-mi mut grădina în Ungaria, dar orice loc îmi alegeam, ungurii săreau imediat că ei au ajuns primii acolo și mă alungau zgomotos.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Sunday, 17.04.2016 03:12 Social

National Cinematografic