Ne pregătim de plajă. Fetele țin dietă, băieții au pus deja berea la rece

Meteorologii au început să ne amenințe din ce în ce mai des cu temperaturi neobișnuit de calde pentru această perioadă, ceea ce înseamnă că de-acum încolo există riscul ca fiecare weekend să fie frumos și bun de mers la plajă. În aceste condiții majoritatea românilor s-au pus pe treabă și pe pregătiri pentru vacanța de vară, care va dura, să sperăm, cel puțin până în noiembrie.

Fetele au început deja cele mai drastice diete de slăbit. „Am găsit o dietă atât de dură încât până și părintele mi-a zis că poate ar trebui să mănânc ceva, chiar dacă este post”, spune Mioara Papuc din Dristor, o tânără care anul acesta va merge pe litoral de cel puțin 25 de ori.

În același timp bărbații pun berile la rece, să fie reci ca gheața când vine căldura. „Știți cum e, cât e iarnă toți ăștia scot frigiderele din priză, că fac economie. Și nu le mai bagă la loc, ultima oară când s-a întâmplat asta a fost în 1992. Berea trebuie să fie rece, domnule, rece ca inima boului care nu bagă frigiderul în priză”, susține și Iancu Pop, bărbat din Cluj, care anul acesta vrea să meargă să bea la plajă de cel puțin 10 ori.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 aprilie 2024 15:58
Citește mai mult despre: bere dieta plaja

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult