Nea Costel a vorbit despre ororile trăite în cea mai dură închisoare, Alcatreaz

Într-un interviu extrem de rar, discretul drojdier Nea Costel, care mai nou își face veacul la terasa Valencia de pe Iuliu Maniu, a acceptat să povestească despre oroarea trăită în închisoarea Alcatreaz, unde a fost închis din motive politice, pentru că taxează dur, dar și sincer, corupția, prostia și impostura politicienilor, de la președinte în sus.

”Se dădea dimineața o singură cinzeacă, dar te forța și să mănânci. Din câți eram acolo, 80% și-au luat câmpii în prima săptămână. Un drojdier nu mănâncă dimineața. Cel mult o linguriță de bicarbonat, să taie arsura aia”, povestește Nea Costel.

Nea Costel recunoaște că a fost torturat în închisoare. A fost ținut ziua în lumină, nu i s-a dat voie nici măcar să-și țină capul pe o masă. A fost supus și la tortură psihologică. I s-a spus că băutura e rea, că cei care beau sunt oameni de nimic. Tentativele de a-l spăla pe creier pe Nea Costel au eșuat, pentru că el a avut tărie interioară, dar și tărie făcută în WC, din pâine.

”Au fost nopți în care n-am avut pe nimeni să mă țină de cap când borăsc. În Alcatreaz am învățat că frica duce la ură, ura duce la suferință și suferința dă-o-n p… mea!”, spune Nea Costel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 iulie 2021 10:19
Citește mai mult despre: Alcatreaz închisoare nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult