Nea Costel, analist militar, vești proaste pentru Ucraina: ”Ați belit p*la!”

Ucraina e în pragul războiului, potrivit reputatului analist militar Nea Costel. Acesta a transmis un avertisment dur ucrainenilor: ”Ați belit p*la, vin rușii!”, semn că invazia plănuită de Putin urmează să devină realitate. 

Nea Costel, ale cărui profunde analize militare impresionau trecătorii din zona străzii Cuza Vodă din București, a fost văzut recent alături trupele rusești, unde ajută cu sfaturi și expertiză, în schimbul a cinci sticle de vodcă pe zi.

Nea Costel spune că rușii au mii de tancuri și zeci de mii de soldați: ”Va fi război! Chiar dacă eu văd dublu de obicei, oricum ar avea o groază de tancuri”, spune Nea Costel. Pe lângă tancuri, rușii ar avea și multe rachete, spune Nea Costel, care a dat cep la una din ele și a băut carburantul.

Potrivit analistului militar, situația geo-strategică a Ucrainei este precară. Este înconjurată de popoare de drojdieri care vor să pună mâna pe producția uriașă de cereale și cartofi, pe care s-o transforme în alcool pur. ”Ucraina e o mină de aur pentru bețivi. E firesc ca rușii să dorească, așa că ucrainenii n-au nicio șansă, dă-i în p.. mea!”, spune Nea Costel.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
13 aprilie 2021 07:37
Citește mai mult despre: nea Costel război rusia ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult