Nea Costel, declarat mort de beat doar de 8 ori, deși el jură că a fost de 18 ori!

Avem diferențe mari la cifrele Covid! Ies la iveală tot mai multe erori de raportare a deceselor din această pandemie. Celebrul Nea Costel, drojdier care mai nou își face veacul la un birt din zona Pieței Veteranilor, susține că el a fost declarat mort de beat doar de 8 ori de la declanșarea stării de urgență, deși el își amintește clar cel puțin 18 ocazii când a fost 100% mort de beat.

Situația a fost generată de faptul că nu au fost testați drojdierii cărați non stop de ambulanțe. ”Ăștia manipulează cifrele, dă-i-n p*la mea!”, comentează succint Nea Costel. Drojdierul bănuiește că la începutul pandemiei el a fost declarat mort de beat de șapte ori, deși fusese doar de două ori, ca să fie indusă panica în populație.

Situația e pe dos în campania electorală, când Nea Costel a fost declarat mort de beat o singură dată, cu toate că în realitate a fost mort de beat de multe ori, chiar și o lună întreagă, motiv pentru care nici n-a fost la vot. Nea Costel spune că Guvernul știa bine de câte ori fusese mort de beat, pentru că în campania electorală politicienii l-au cinstit de multe ori, îndemnându-l să voteze.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 mai 2021 15:28
Citește mai mult despre: covid nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult