Nea Costel, drojdier, are vești excelente despre vaccin: „Ai voie să bei după!“

Noul vaccin anti-Covid a trecut cel mai important test! Și asta nu o spune oricine, ci cea mai importantă somitate a planetei, nea Costel. Simpaticul drojdier spune c-a făcut vaccinul anti-Covid și e în măsură să confirme răspunsul la cea mai arzătoare întrebare a românilor: „Da, ai voie să bei după ce faci vaccinul“, a anunțat nea Costel.

El recunoaște cu sinceritate că berea după vaccin nu intră chiar la fel de bine ca după o porție de mici, dar insistă că important este faptul că ai voie să bei. Plus că, așa cum nea Costel s-a convins personal, nimic nu te împiedică să bagi doi mici imediat ce-ai ieșit de la vaccinare și abia apoi să desfaci prima bere.

„Din toate astea eu trag concluzia că oamenii de știință care au lucrat la acest vaccin anti-Covid s-au gândit la binele nostru, că altfel ne făceau un vaccin odios, din cauza căruia trebuia să stăm pe uscat câteva săptămâni sau poate chiar luni. De aia eu prima bere după vaccin am băut-o în cinstea lor“, a recunoscut nea Costel.

Cât despre cei care nu cred în Covid sau în nevoia unui vaccin, nea Costel a ținut să le transmită și lor un mesaj. ”Dă-vă-n p… mea!”, le-a urat simpaticul drojdier.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
30 decembrie 2020 08:05
Citește mai mult despre: covid nea Costel vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult