Drojdierul Nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe str. Cuza Vodă din Bucureşti, este efectiv consternat de nesimțirea celor din sistemul medical, care au scos niște teste din care reiese că dezinfectanții Hexi Pharma își fac treaba: ”Dă-i în ... mea de bandiţi! Se fac că nu văd cum colcăie bacteriile în spitale”, spune Nea Costel.

betiv_infect_bere_pet.jpg Acesta e pregătit ca, în cazul în care directorii de spitale sau ministrul Sănătății nu recunosc că sistemul medical e sufocat de șpăgi menite să promoveze dezinfectanții ineficienți de la Hexi Pharma, să treacă și la sancțiuni dure. ”Renunț într-o seară la băutură și mă duc cu toporul peste ei, mama lor de criminali”, declară supărat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susținută atât de societatea civilă, cât și de colegii săi de băutură. Aceștia din urmă le recomandă medicilor care au avut grijă ca rezultatele testelor să iasă bine să-și bată cuie în cap. ”Noi, când eram în pușcărie și ne doream să fim crezuți când spuneam ceva, ne băteam cuie în cap”, spun drojdierii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 06.05.2016 03:06 Social

National Cinematografic