Nea Costel, drojdier, despre rezultatele testelor cu dezinfectanți Hexi Pharma: „Dă-le în … mea!”

Drojdierul Nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe str. Cuza Vodă din Bucureşti, este efectiv consternat de nesimțirea celor din sistemul medical, care au scos niște teste din care reiese că dezinfectanții Hexi Pharma își fac treaba: ”Dă-i în … mea de bandiţi! Se fac că nu văd cum colcăie bacteriile în spitale”, spune Nea Costel.

Acesta e pregătit ca, în cazul în care directorii de spitale sau ministrul Sănătății nu recunosc că sistemul medical e sufocat de șpăgi menite să promoveze dezinfectanții ineficienți de la Hexi Pharma, să treacă și la sancțiuni dure. ”Renunț într-o seară la băutură și mă duc cu toporul peste ei, mama lor de criminali”, declară supărat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susținută atât de societatea civilă, cât și de colegii săi de băutură. Aceștia din urmă le recomandă medicilor care au avut grijă ca rezultatele testelor să iasă bine să-și bată cuie în cap. ”Noi, când eram în pușcărie și ne doream să fim crezuți când spuneam ceva, ne băteam cuie în cap”, spun drojdierii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
6 mai 2016 01:06
Citește mai mult despre: Hexi Pharma nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult