Nea Costel, drojdier, mesaj pentru Poliția Locală Timișoara: ”Dă-vă-n p… mea de milițieni nesimțiți!”

Drojdierul nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe str. Cuza Vodă din Bucureşti, susţine ferm jignirile primite pe Facebook de angajații Poliției Locale Timișoara, exprimându-și în cuvinte dure părerea despre ei: „Dă-vă-n p… mea de milițieni nesimțiți! Ați parcat ca niște cocalari și l-ați amendat pe cel care v-a dat în gât. Căcaților!”, spune nea Costel.

Drojdierul a ținut și să le reamintească angajaților de la Poliția Locală Timișoara că ei nici măcar nu sunt polițiști. ”În caz că ați uitat, voi sunteți niște gardieni publici, chiar dacă vă ziceți acuma polițiști locali. Nici măcar n-aș sta la un pahar cu voi, că eu beau în birturi, nu în grădini zoologice, unde vă vă e vouă locul!”

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de românii cu cont pe Facebook, cât şi de colegii săi de băutură din cartier. Aceştia le recomandă polițiștilor locali din Timișoara să-şi bată cuie în cap, nu să dea amenzi aiurea. „Noi când eram în puşcărie şi voiam să atragem atenția asupra noastră, ne băteam cuie în cap până eram băgați în seamă”, spun drojdierii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 aprilie 2017 18:41
Citește mai mult despre: nea Costel politist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult