Nea Daniel, patriarh, mesaj ecumenic pentru Kiril al Moscovei: „Dă-te-n p… mea!”

După ce mai mulți lideri ai BOR au atacat pasivitatea patriarhului Kiril al Moscovei (cu excepția binecunoscută a lui Teodosie) însuși preafericitul Daniel a lansat un mesaj ecunmenic destul de dur, care a șocat lumea ortodoxă. În slujba de azi dimineață de la Catedrala Patriarhală, patriarhul României a transmis destul de precis un „du-te-n p… mea” către omologul său de la Moscova.

„C…aie, parcă nu aveam destule probleme pe cap, și-așa se uită ăștia urât la noi, te mai apuci și tu și faci pe prostul, să mor io, ce-i în capul tău. Nu înțelegi că dacă vrei să meargă treaba trebuie să fie pace, să avem cât mai mulți enoriași, ești bătut în cap?”, a cântat Daniel cu limba destul de împleticită.

Teologii și apropiații Bisericii au fost destul de surprinși de duritatea mesajului și pun asta pe noii consilieri pe care și i-a adus la cancelarie. Până acum de discurs se ocupa Vasile Bănescu, ce obișnuia să folosească cuvinte atât de complicate încât nici el nu le înțelegea, mare diferență față de noul sfătuitor care pare genul ăla de om care merge la birtul de pe Cuza Vodă și povestește cum își bătea cuie în cap când era la pușcărie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 aprilie 2022 09:02
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult