Românii și-au demonstrat încă o dată renumele de putori. La mai mult de 24 de ore de la lansarea consursului ”Dacă deszăpezești o mașină, e a ta!” absolut nici un român nu s-a înscris. Deși s-ar alege cu o mașină pentru o muncă de maxim o oră, românii preferă să zacă în fața televizorului sau să posteze tâmpenii pe Facebook, numai să nu pună mâna pe o lopată și să să dea zăpada la o parte.

masini_inzapezite_bucuresti.jpg ”Păi ce, sunt prost să deszăpezesc o mașină și după ce dau o tură cu ea să mă trezesc că nu am unde s-o mai parchez, că mi-a luat altul locul!?”, spune bucureșteanul Geo Lemandroi. ”Doar n-o să mă apuc să mai deszăpezesc un alt loc de parcare, unde să las mașina. Să caute proști în altă parte, că eu sigur nu sunt unul dintre ei!”

Se pare că a fost o singură tentativă de înscriere la concurs, dar potențialul pretendent a renunțat în ultimul moment, după ce-a realizat că i s-a temrinat bateria la telefon. ”Avea sens să particip doar dacă făceam un live în Facebook cu deszăpezirea mașinii, altfel o făceam degeaba. Aia e, n-a fost să fie”, a spus, dezamăgit, năpăstuitul rămas fără telefon.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 12.01.2017 18:38 Social

National Cinematografic