Neam de putori! Nici un român nu s-a înscris la concursul ”Dacă deszăpezești o mașină, e a ta!”

Românii și-au demonstrat încă o dată renumele de putori. La mai mult de 24 de ore de la lansarea consursului ”Dacă deszăpezești o mașină, e a ta!” absolut nici un român nu s-a înscris. Deși s-ar alege cu o mașină pentru o muncă de maxim o oră, românii preferă să zacă în fața televizorului sau să posteze tâmpenii pe Facebook, numai să nu pună mâna pe o lopată și să să dea zăpada la o parte.

”Păi ce, sunt prost să deszăpezesc o mașină și după ce dau o tură cu ea să mă trezesc că nu am unde s-o mai parchez, că mi-a luat altul locul!?”, spune bucureșteanul Geo Lemandroi. ”Doar n-o să mă apuc să mai deszăpezesc un alt loc de parcare, unde să las mașina. Să caute proști în altă parte, că eu sigur nu sunt unul dintre ei!”

Se pare că a fost o singură tentativă de înscriere la concurs, dar potențialul pretendent a renunțat în ultimul moment, după ce-a realizat că i s-a temrinat bateria la telefon. ”Avea sens să particip doar dacă făceam un live în Facebook cu deszăpezirea mașinii, altfel o făceam degeaba. Aia e, n-a fost să fie”, a spus, dezamăgit, năpăstuitul rămas fără telefon.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
12 ianuarie 2017 18:01

Alte articole

Vezi mai mult