Neamţul tot neamţ: pînă şi infractorii sînt 100% dedicaţi meseriei

Cînd vine vorba de muncă, nemţii sînt cei mai serioşi oameni ai planetei. Indiferent de condiţiile vitrege în care se regăsesc, meseria rămîne sfîntă pentru ei. Chestia asta e valabilă inclusiv pentru cei a căror îndeletnicire este furtul din magazine.

O demonstrează un neamţ de 41 de ani care, în drum spre secţia de poliţie, unde urma să dea explicaţii pentru un furt dintr-un supermarket, s-a oprit împreună cu un amic pentru a jefui un alt supermarket.

Poliţiştii tocmai investigau cel de-al doilea furt, avînd descrierea detaliată a celor doi hoţi şi a maşinii cu care au fugit, cînd au fost chemaţi la secţie. Aici îi aşteptau fix cei doi hoţi, unul în secţie, pentru a fi interogat pentru furtul anterior, şi celălalt în maşină, cu toată marfa furată asupra lui.

Hoţul avea probabil impresia că, dacă ajunge înaintea poliţiştilor la secţie, se pune că le-a furat sediul şi nu mai au ce să-i facă. El le-a spus oricum poliţiştilor că, dacă mai întîrziau puţin, le fura din sediu toate reportofoanele, pixurile şi hîrtiile, de nu mai aveau nici măcar cum să-l interogheze. Talentului neamţului la furat se va întoarce acum împotriva lui, mai ales dacă va încerca să subtilizeze săpunurile scapate de viitorii săi colegi la duş.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 octombrie 2009 08:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult