Neamţul tot neamţ: pînă şi infractorii sînt 100% dedicaţi meseriei

Cînd vine vorba de muncă, nemţii sînt cei mai serioşi oameni ai planetei. Indiferent de condiţiile vitrege în care se regăsesc, meseria rămîne sfîntă pentru ei. Chestia asta e valabilă inclusiv pentru cei a căror îndeletnicire este furtul din magazine.

O demonstrează un neamţ de 41 de ani care, în drum spre secţia de poliţie, unde urma să dea explicaţii pentru un furt dintr-un supermarket, s-a oprit împreună cu un amic pentru a jefui un alt supermarket.

Poliţiştii tocmai investigau cel de-al doilea furt, avînd descrierea detaliată a celor doi hoţi şi a maşinii cu care au fugit, cînd au fost chemaţi la secţie. Aici îi aşteptau fix cei doi hoţi, unul în secţie, pentru a fi interogat pentru furtul anterior, şi celălalt în maşină, cu toată marfa furată asupra lui.

Hoţul avea probabil impresia că, dacă ajunge înaintea poliţiştilor la secţie, se pune că le-a furat sediul şi nu mai au ce să-i facă. El le-a spus oricum poliţiştilor că, dacă mai întîrziau puţin, le fura din sediu toate reportofoanele, pixurile şi hîrtiile, de nu mai aveau nici măcar cum să-l interogheze. Talentului neamţului la furat se va întoarce acum împotriva lui, mai ales dacă va încerca să subtilizeze săpunurile scapate de viitorii săi colegi la duş.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 octombrie 2009 08:10

Alte articole

Vezi mai mult