Negociator abil! Un român a obținut la piață 2 miei în schimbul nevestei

I se spune Şeicul din Berceni sau Emirul din Apărătorii Patriei! Marcel Anton, un bărbat de 42 de ani din cartierul, evident, Berceni, a reuşit să procure nu unul, ci doi miei de Paşti fără să cheltuiască un leu. Precum un şef de trib al deşertului, acesta şi-a dat la schimb soţia, reuşind să-l convingă pe cioban că e frumoasă, deşteaptă şi nu se uită la telenovele.

„Ştiu de la televizor că aşa se face în Dubai, aşa că am zis să-mi încerc norocul. M-am dus la cioban, m-am arătat interesat de miei şi l-am întrebat dacă nu vrea o nevastă la schimb. Iniţial a fost sceptic, dar când i-am arătat pe telefon nişte poze cu salata de boeuf făcută de ea, a zis că-mi dă chiar doi miei!”, povesteşte Marcel. „Ţeapa lui! Pozele erau de pe net. Cred că dacă mă târguiam mai bine, obţineam şi trei miei, da’ am zis să fug repede, să nu se prindă nici el, nici ea.”

În prezent, Marcel şi-a schimbat identitatea şi s-a mutat în alt judeţ, pentru a nu se trezi cu ciobanul furios la uşă sau, mai rău, cu soţia jignită, transmit surse apropiate lui Grigore Marcu din Slobozia, care nu are nicio legătură cu Marcel Anton din Berceni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 aprilie 2022 16:00
Citește mai mult despre: miei Paste

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult