Nenorocirile se explică! Chipul lui Arsenie Boca n-a mai apărut într-un cartof de 2 ani

Sute de credincioși despică disperați cartofi pe tot teritoriul țării, sperând să apară chipul lui Arsenie Boca, dar nimic. ”Mai apare din când în când câte o față de dinozaur, sau chipul botoxat al Loredanei, dar Arsenie Boca deloc! Suntem năpăstuiți”, spun oamenii. Disperați, au început să caute și în cartofi dulci, sau în gutui, dar la fel. Sfântul ne-a părăsit!

Surse din lumea mistică spun că pandemia nu e o coincidență și că Arsenie Boca e de fapt foarte supărat pe noi. Sfântul n-a mai apărut de 2 ani într-un cartof și de 5 ani într-un fruct, semn că păcatele noastre sunt mari. Nici icoana lui Boca nu mai lăcrimează, ci e uscată și chiar a început să prindă un zâmbet răutăcios, pe măsură ce veștile proaste continuă.

”O fi din cauză că la mormântul lui vin sute de autocare cu ortodocși meneliști, care băloșesc pe crucea lui și-i calcă în picioare straturile de flori de aici de la Mânăstirea Prislop? O fi din cauză că nu găsim bani pentru alocații, dar găsim pentru orice altceva? O fi din cauză că nu ne punem masca și pe nas? Doar Arsenie poate ști”, declară monahul Decebalie, starețul mânăstirii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
8 noiembrie 2020 08:43
Citește mai mult despre: arsenie boca cartof minune

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult