Nenorociţii! Uite cum se bucură ungurii că se interzice fumatul. Au defilat cu steaguri!

Cât de şovin să fii, frate? O plăcere aveam şi noi şi uite cum se bucură străinii că ni se ia şi asta! Ne calcă în picioare orice migrator? În toată secuimea, mii de frustrați au organizat marșuri ale bucuriei, scandând sloganuri precum ”Autonomie”, sau ”Aici e Ungaria!”, adică să ieșim cu țigara afară din Transilvania. Vom permite așa ceva?

”Au simțit că suferim și imediat ne-au înjunghiat pe la spate. Cum l-au înjunghiat ungurii și pe Mihai Viteazul la Câmpia Turzii! Tot așa au făcut și secuii de când au venit aici, acum 70 de ani, aduși de sovietici! La Revoluție n-au venit cu noi la școală să rupem potretul lui Ceaușescu din manuale!”, explică Robert Acrișor, fumător din Secuime, obidit de provocarea ungurilor.

Fumătorii spun că e posibil ca ungurii să se fi bucurat prea devreme, pentru că mai sunt 2 zile până intră în vigoare legea anti-fumat. Știind cât de jegoși sunt Parlamentarii, nu e exclus ca legea să fie retrasă. De aceea, drept răspuns la acest mizerabil afront național, românii fumători și-au aprins țigările de la flacăra eternă aprinsă de unguri în fața monumentului martirilor maghiari, gest de o eleganță tipic românească.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 martie 2016 11:03
Citește mai mult despre: defilare legea anti-fumat Transilvania unguri

Alte articole

Vezi mai mult