Scandalul de la ISU Dolj, unde 101 de angajaţi sunt rude, nu e un caz singular în România! Surse din cadrul Institutului de Stat pentru Genetică din Bucureşti spun că, de câţiva ani, situaţia de acolo e şi mai gravă: 174 de angajaţi ar fi clone ale directorului Marcel Tronceanu.

clone_nepotism.jpg

"De obicei, nepotism înseamnă să-ţi angajezi rudele, dar profesorul Tronceanu chiar a dus lucrurile la extrem. S-a clonat de 174 de ori ca să se angajeze pe sine pe tot felul de posturi. Inclusiv măturătorul, Marcel Tronceanu-92, şi contabilul, Marcel Tronceanu-117b, sunt clone ale şefului!", mărturiseşte sursa din cadrul institutului, care s-a identificat doar ca MT-39.

Directorul institutului, Marcel Tronceanu-1, a negat vehement informaţiile şi spune că e vorba de nişte simple coincidenţe. "Am o figură comună, iar Marcel Tronceanu cu nişte cifre în coadă e un nume foarte des întâlnit. Normal că unii cârcotaşi îşi vor imagina tot felul de trăsnăi, dar vă spun sincer, majoritatea clonelor mele sunt în străinătate, n-am mai vorbit de ani de zile", a precizat acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 14.01.2020 10:33 Social

National Cinematografic