Scandalul de la ISU Dolj, unde 101 de angajaţi sunt rude, nu e un caz singular în România! Surse din cadrul Institutului de Stat pentru Genetică din Bucureşti spun că, de câţiva ani, situaţia de acolo e şi mai gravă: 174 de angajaţi ar fi clone ale directorului Marcel Tronceanu.

clone_nepotism.jpg

"De obicei, nepotism înseamnă să-ţi angajezi rudele, dar profesorul Tronceanu chiar a dus lucrurile la extrem. S-a clonat de 174 de ori ca să se angajeze pe sine pe tot felul de posturi. Inclusiv măturătorul, Marcel Tronceanu-92, şi contabilul, Marcel Tronceanu-117b, sunt clone ale şefului!", mărturiseşte sursa din cadrul institutului, care s-a identificat doar ca MT-39.

Directorul institutului, Marcel Tronceanu-1, a negat vehement informaţiile şi spune că e vorba de nişte simple coincidenţe. "Am o figură comună, iar Marcel Tronceanu cu nişte cifre în coadă e un nume foarte des întâlnit. Normal că unii cârcotaşi îşi vor imagina tot felul de trăsnăi, dar vă spun sincer, majoritatea clonelor mele sunt în străinătate, n-am mai vorbit de ani de zile", a precizat acesta.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 14.01.2020 10:33 Social

National Cinematografic