Nepotism extrem la Institutul de Genetică: 174 de angajaţi sunt clone ale directorului

Scandalul de la ISU Dolj, unde 101 de angajaţi sunt rude, nu e un caz singular în România! Surse din cadrul Institutului de Stat pentru Genetică din Bucureşti spun că, de câţiva ani, situaţia de acolo e şi mai gravă: 174 de angajaţi ar fi clone ale directorului Marcel Tronceanu.

„De obicei, nepotism înseamnă să-ţi angajezi rudele, dar profesorul Tronceanu chiar a dus lucrurile la extrem. S-a clonat de 174 de ori ca să se angajeze pe sine pe tot felul de posturi. Inclusiv măturătorul, Marcel Tronceanu-92, şi contabilul, Marcel Tronceanu-117b, sunt clone ale şefului!”, mărturiseşte sursa din cadrul institutului, care s-a identificat doar ca MT-39.

Directorul institutului, Marcel Tronceanu-1, a negat vehement informaţiile şi spune că e vorba de nişte simple coincidenţe. „Am o figură comună, iar Marcel Tronceanu cu nişte cifre în coadă e un nume foarte des întâlnit. Normal că unii cârcotaşi îşi vor imagina tot felul de trăsnăi, dar vă spun sincer, majoritatea clonelor mele sunt în străinătate, n-am mai vorbit de ani de zile”, a precizat acesta.

Scris de Vasile
14 ianuarie 2020 08:01
Citește mai mult despre: nepotism

Alte articole

Vezi mai mult