Neştiind ce să facă cu atâta benzină, un român a dat-o la porci

Pentru că prețul la benzină și motorină n-a explodat, ba chiar a și scăzut puțin în ultimele zile, mii de români au realizat subit că țin degeaba butoaiele pline cu carburant. Și pentru că efectiv nu știau ce să facă cu atâta benzină, majoritatea au început să o dea la porci.

„Decât să se strice benzina, mai bine îngraș porcul cu ea“, explică un gospodar destoinic din Mizil. „Am auzit c-au pățit-o alții, s-a pus mucegaiul pe benzină și s-a stricat, au trebuit s-o arunce. Mai ales că văd că și vremea începe să se încălzească, e prea mare riscul să mi se strice benzina în butoi.“

Nefiind deloc mofturoși, porcii n-au strâmbat deloc din nas când s-au trezit cu benzină și motorină în troacă. Pe de altă parte, proprietarii lor nu mai sunt atât de convinși c-au procedat corect, pentru că porcii care au primit benzină au început să prindă viteze amețitoare, de nu-i mai prinde stăpânul lor oricât de tare ar alerga după ei. Se pare că sute de porci s-ai pierdut pentru că au fugit cu viteze mult prea mari.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
21 martie 2022 15:59
Citește mai mult despre: benzina porci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult