Operaţiunea de igienizare a lacului Bicaz s-a încheiat cu succes! Din păcate, pentru că nu ştiau exact ce să facă cu tonele de PET-uri şi gunoaie culese din apă, autorităţile din Neamţ le-au aruncat în lacul Vidraru, stârnind nemulţumirea autorităţilor din Argeş.

gunoi vidraru.jpg

"Am avut întotdeauna relaţii bune cu colegii noştri din Moldova şi înţelegem perfect că gunoaiele adunate de pe lacul Bicaz trebuiau duse undeva, dar chiar aşa, pe Vidraru, unde vin mii de turişti? Nu puteau să le arunce în lacul Siriu sau în lacul Paltinu, unde nu deranjau pe nimeni?", spune Aurel Tăune, comisar-şef la Garda de Mediu.

În prezent, mai mulţi voluntari din Curtea de Argeş şi alte localităţi învecinate au ajuns pe malul lacului Vidraru, unde selectează cu grijă PET-urile provenite din lacul Bicaz, cu scopul de a le trimite înapoi pe acumularea de pe Bistriţa alături de mesajul "Ruşine!".

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 19.07.2018 15:15 Social

National Cinematografic