Noaptea, ca hoţii! Preoţii din ţară ţin la miezul nopții slujbă de Înviere!

Angajații celei mai mari corporații din țară, Biserica Ortodoxă Română, desfășoară în această noapte una dintre cele mai importante strategii de marketing ale companiei: slujba de Înviere. La adăpostul nopții, așa cum se simt ei și alții ca ei cel mai bine, popii din toață țară țin o slujbă de Înviere care, corect executată, va aduce venituri consistente corporației BOR în lunile ce urmează.

”Slujba de Înviere e, poate, cel mai important lucru pe care îl aveți de făcut într-un an de zile”, și-a început CEO-ul BOR, Patriarhul Daniel, discursul motivațional de azi dimineață. ”Gândiți-vă așa la ea: e ca și cum ai sădi la noapte 30 de arginți în pământ și peste câteva luni, dacă slujba a convins enoriașii, vei găsi în locul lor câteva milioane de arginți. Așa că o să fiu cât se poate de clar: cine nu ține o slujbă care să ne umple de bani, pleacă mâine din BOR!”

La finalul discursului motivațional, Patriarhul a scos și asul din mânecă: i-a luat pe preoți și le-a prezentat imensul seif personal. ”Uitați, asta înseamnă să știi ce să le spui enoriașilor la slujba de Înviere!”, a spus acesta în timp ce le arăta stivele de bani din interior. ”Nu le vorbiți enoriașilor despre morală, pioșenie sau alte prostii, ci despre cât de important este pentru binele lor să dea bani bisericii noastre. Altfel, sunteți la fel de proști ca ei și nu meritați să rămâneți în corporație. Așa să-mi ajure Dumnezeu!”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 aprilie 2017 13:12
Citește mai mult despre: BOR Inviere Patriarhul Daniel preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult