Vlad Voiculescu a încercat să-și ascundă trecutul pătat folosindu-se de minciuni și jumătăți de adevăr, dar iată că acesta îl ajunge din urmă. Nici n-a apucat să explice bine care au fost legăturile familiei sale cu securitatea că un alt scandal, și mai grav a izbucnit. 

vlad-voiculescu-abel.jpg

Aparent, din datele adunate de mai mulți ziariști și Mirel Curea, o rudă îndepărtată a lui Vlad Voiculescu se face vinovată de uciderea lui Abel, fiul cel mic al cuplului Adam și Eva. Ruda lui Vlad Voiculescu a luat un bolovan de jos și când Abel era întors cu spatele, i-a crăpat țeasta, provocându-i răni mortale.

Aparent conflictul a pornit din cauza strămoșului lui Vlad Voiculescu, acesta fiind nemulțumit de tratamentul preferențial pe care Dumnezeu l-a arătat lui Abel. Fostul candidat Plus la primăria Capitalei și-a cerut scuze pentru strămoșul său într-o postare pe pagina personală. „Știu că ruda mea nu a fost un om perfect, a avut și el păcatele lui cum le am și eu pe ale mele”, a spus vinovatul după care a anunțat că se retrage din politică. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 04.03.2020 15:40 Social

National Cinematografic