Noi detalii despre polițistul pensat. Fusese sancționat că venea cu uniformă roz

Acum că acesta a fost dat în fapt pentru cât de figurant este, tot mai mulți colegi ai polițistului pensat ies în față cu noi și noi dezvăluiri despre acesta. Aparent, polițaiul mai fusese în atenția șefilor, fiind sancționat pe linie administrativă că venea la muncă cu o uniformă roz.

„A spus că preferă rozul pentru că asta e și culoarea pentru dildoul anal pe care-l folosea când noi ieșeam la țigară. El zicea că nu fumează că e un obicei scârbos, prefera să se joace cu trabucul. I s-a spus că chiar și pentru un polițai normal, care e doar o slugă umilă de interlop sau ce analfabet mai are bani, asta e prea mult”, a mărturisit un coleg.

La aflarea sancțiunii polițistul pensat a făcut scandal și chiar a trântit cu poșeta în birou, extrem de convins că măsura este nedreaptă. Din fericire șefii i-au permis în continuare să-și dea pulanul cu ojă, că asta nu e așa de vizibil.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 aprilie 2021 17:04

Alte articole

Vezi mai mult