Noi facilităţi pentru studenţi. Când cumpără locul în cămin pot cumpăra şi lucrarea de diplomă

Studenţii care doresc să cumpere un loc în cămin se pot bucura de noi facilităţi, fiind posibil să-şi cumpere şi lucrarea de licenţă.

„Nu se mai stă la nu ştiu câte ghişee, am eliminat multă birocraţie. Se merge ca şi până acum la administratorul de cămin în birou, unde, la o cafea, se discută ce camere ar fi disponibile, dar şi ce teme de licenţă au mai rămas. La final, studentul primeşte cheia de la cameră şi lucrarea în triplu exemplar, asta după ce-şi achită obligaţiile, în funcţie de negocieri”, susţine Victor R, reprezentant al Studenţilor.

Potrivit administratorilor de cămine, descentralizarea sistemului ajută foarte mult la deblocarea situaţiei unor studenţi.

„Avem studenţi de 10-15 ani în cămin, care nu reuşesc să-şi ia diploma. Acum, că putem să le vindem direct licenţele, lucrurile vor merge mai repede şi se vor elibera şi locuri în cămine”, clarifică Ghiocel Asimionesei, administratorul căminului P5 din Grozăveşti.

Administratorii de cămine dau asigurări că ofertele obişnuite rămân valabile, studenţii putând comanda ca şi până acum prostituate, droguri şi chiar maşini furate din Germania direct la oficiul de pe palier sau la şeful de cămin.

Scris de Ionut
7 octombrie 2013 03:10