Măsuri de o duritate fără precedent adoptate împotriva fumătorilor! Cine e prins fumând în cârciumă riscă să i se elibereze bon fiscal şi să i se factureze băutura la preţul real, cu accize. ”Nu mă deranjează prețul cât mă deranjează că se duc banii din impozit la Ponta și la cumnatul lui”, spune un fumător.fumator_bon_fiscal.jpg

Prin toate orașele românești vor patrula echipe de polițiști adulmecători, care vor mirosi degetele celor din cluburi, baruri, restaurante și bombe de cartier, pentru a se stabili dacă nu cumva suspectul a fumat recent.

Fumătorii mai au însă o speranță! Singurele locuri publice unde se va putea fuma fără griji vor fi bisericile, unde nimeni n-o să vadă vreodată un bon fiscal, iar dacă achiți o mică atenție la popa ai voie să fumezi și să bei chiar și în altar.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 20.02.2015 09:32 Social

National Cinematografic