Relaxare cu excepții și în cea mai populată țară a lumii, China. Copiii sub 6 ani nu sunt obligați să poarte masca în fabrică și nici la cantină când servesc masa de prânz și apoi se culcă 2 ore, înainte să-și reia activitatea la confecții sau asamblare de telefoane.copii_chinezi_vacanta_apple.jpg

Copiii peste 6 ani vor purta mască. Supraveghetorii, care sunt copii de peste 9 ani, sunt obligați să observe implementarea aceste reguli și copiii care nu le respectă vor fi trecuți pe o tablă, iar la finalul programului nu vor mai avea voie în autobuz, așa că vor fi obligați să se întoarcă pe jos acasă.

China recunoaște că din cauza cererii mare pentru export, în unele fabrici măștile nu sunt suficiente, așa că se dau 2 măști la 3 copii, și unul din ei e obligat să-și țină respirația cât timp nu are masca pe față. Copiii care se albăstresc sunt concediați, pentru că riscă să nu îndeplinească planul cincinal impus de Beijing.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 22.05.2020 10:43 Social

National Cinematografic