Românii interesaţi de un credit ipotecar se lovesc de o nouă normă impusă de bănci: locuinţa achiziţionată trebuie să fie sfinţită, altfel creditul se acordă, după insistenţele Patriarhiei. Sarcina sfinţirii cade în sarcina constructorului la imobilele noi.sfintire_casa_credit.jpg

”A trebuit să aduc o adeverinţă semnată de preotul care a efectuat sfinţirea şi de aici au început problemele şi alergătura, pentru că preotul fusese dat afară din Biserică şi sfinţirea era nulă. A trebuit să refacem dosarul şi am pierdut mult la cursul de schimb”, spune Mioara, care şi-a luat un apartament după noile norme.

O altă normă bancară spune că dacă în imobil nu sunt icoane, prima de asigurare e mult mai mare. Experţii spun că preţul apartamentelor s-ar putea dubla, pentru că preoţii profită de noua normă pentru a cere sume exorbitante la sfinţire.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 11.07.2014 20:54 Social

National Cinematografic