Noi relaxări după 1 iunie. Avem voie să ne descălțăm în autobuz

România revine încet-încet la normal, pe măsură ce virusul Covid a ajuns doar o problemă de care suferă bătrânii și persoanele alergice la ambrozie. De la 1 iunie, românii vor avea voie să se descalțe și în autobuz, iar de la 1 iulie relaxarea va fi extinsă și la trenuri, apoi de la 1 august la avioane.

În acest moment au voie să se descalțe doar vaccinații, spre furia pasagerilor nevaccinați, care acuză că e o discriminare gravă: ”Românii au dreptul fundamental de a-și scoate pantofii în mijloacele de transport în comun! Condiționarea descălțării de efectuarea vaccinului este un act criminal!”, acuză un pensionar de pe linia 336 din Capitală.

Premierul a decis această măsură de relaxare după ce a citit niște studii care demonstrează că descălțarea crește imunitatea, pielea respiră mai bine, vitaminele din covrigi și merdenele sunt asimilate mai rapid de corp atunci când ești desculț, iar mirosul greu de talpă împuțită îi face pe ceilalți pasageri să-și țină bine masca pe nas, ceea ce reduce contaminarea cu Covid.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 mai 2021 12:44
Citește mai mult despre: autobuz covid descălțat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult