Noi restricții! De azi înainte, instalatorii vor fi obligați să poarte mască și pe cur

Restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus continuă să se înmulțească și să afecteze din ce în ce mai mulți oameni. Cea mai recentă categorie care trebuie să se aplece la noi cerințe este cea a instalatorilor, care acum sunt obligați să poarte o mască și pe cur, nu doar pe gură.

„Am luat această decizie din cauza pandemiei. Pentru că acum oamenii se spală mai des, țevile și instalațiile se strică mai repede, astfel că sunt nevoiți să cheme mai des instalatorul. Mai mulți instalatori înseamnă mai multe cururi văzute zilnic. Din această cauză am primit mii de reclamații pentru expunere indecentă, astfel că a trebuit să luăm măsuri”, a declarat Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Din păcate, măsura pare să fi făcut mai mult rău, deoarece instalatorii au obiceiul să confunde cele două măști și să-și pună masca de cur pe gură, sau, mai rău, invers. Mai mulți instalatori au ajuns chiar la spital, deoarece masca le-a alunecat înăuntru. „Dacă nu merge cu măștile, cel mai probabil vom implementa vizierele pentru cur”, anunță Nelu Tătaru.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
25 septembrie 2020 08:48
Citește mai mult despre: instalator masca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult