Noii cocalari! Hipsterii îşi pun viniluri la retrovizoare, în loc de CD-uri

Dispozitiv anti-radar retro, sau prostie? Noii cocalari români, hipsterii, au început să-și pună la retrovizoare viniluri și susțin că CD-urile sunt prea mainstream pentru ei. Sunt căutate vinilurile cu rockul anilor 70, dar de departe cele mai populare sunt cele cu trupele românești Albatros și Azur.

”Mie deja mi se pare cam mainstream să pui viniluri cu rock. Plus că s-au învățat și ăștia cu radarele, și-au luat niște magnetofoane și te fac, nu te pui cu magnetofonul. Eu mi-am pus niște viniluri de-alea mici, cu povești. Le-am găsit în podul unei case părăsite, unde am intrat să fac un reportaj despre niște tovarăși care sunt squatteri acolo”, explică René D, hipster român.

Un curent ultra-hipsteric susține că faza cu CD-urile sau vinilurile anti-radar e vrăjeală și că de fapt cel mai bine e să ai dreaduri cât mai mari și cât mai îmbâcsite și să circuli cu o Dacie cu numere vechi, dacă se poate. ”De multe ori ne oprește poliția să ne dea niște bani, că părem foarte săraci”, spune Mihnea Colastru, hipster din București.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 mai 2016 11:05
Citește mai mult despre: cocalari hipster viniluri

Alte articole

Vezi mai mult